preskoči na sadržaj

Učenički dom Tehničke škole Zagreb

O UČENIČKOM DOMU

 

Učenički dom je ustrojbena jedinica Tehničke škole Zagreb, osvijetljena neposrednom blizinom Lenucijeve potkove i Glavnog kolodvora.

Organizacija rada i kvalitetan tim omogućavaju uspješnu realizaciju odgojno-obrazovnog procesa i optimalan razvoj djece. Učenici su permanentno pod nadzorom pedagoškog tima i medicinske sestre.

Osnovni cilj programa je učiniti učenicima boravak u Zagrebu ugodnijim i ljepšim, omogućiti učenicima pravilan psihofizički razvoj, usvajanje novih znanja, kulture ponašanja i ophođenja, usvajanje moralnih normi te pozitivnog odnosa prema radu i okolišu.

Dom ima kapacitete za smještaj 104 učenika i 33 učenice, ukupno 137. Raspolažemo sa renoviranom 41 učeničkom sobom, učionicama i računalnom učionicom, dnevnim boravkom i blagovaonicom. U svakoj sobi učenici koriste priključak na brzi Internet, kao i WiFi koji je dostupan u svim prostorima doma. Sve učeničke sobe, učionice i posebne prostorije su klimatizirane. Za športske i kulturne aktivnosti svakodnevno koristimo igralište i dvoranu Tehničke škole Zagreb. 

Nalazimo se u blizini II., VII., XVI. i Klasične gimnazije. Naši učenici pohađaju: Gornjogradsku gimnaziju Zagreb, II. i VII. gimnaziju, Školu primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb, Ugostiteljsko-turističko učilište, Hotelijersko-turističku školu, Zdravstveno učilište, Školu za medicinske sestre, Tehničku školu Ruđera Boškovića, Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga, Grafičku školu, Školu za cestovni promet, Zrakoplovnu tehničku školu Rudolfa Perešina Velika Gorica, Strojarsku tehničku školu Fausta Vrančića, V. i X. gimnaziju.

 

 

 


COVID - 19

                              

KURIKULUM

KUĆNI RED

GPP

IZVJEŠĆE O IZVRŠENJU GPP

KALENDAR RADA

školski kalendar 2021 2022

NOVE DROGE

MZO

AZOO

GRAD ZAGREB

CMS za škole logo
Učenički dom Tehničke škole Zagreb / / ucenicki-dom-tehnicka-zg.skole.hr / jadranko.milanovic@skole.hr
preskoči na navigaciju